• 1748 Holandsko kópie mincí 42MM
  • 1748 Holandsko kópie mincí 42MM

1748 Holandsko kópie mincí 42MM

Kód: w5151

Stav : Nový produkt

  • €2.98
  • €2.09

Zdieľať

Doprava

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3. Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda.Za normálnych okolností trvá 20-30 pracovných dní príchodu leteckou Poštou.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať.

Návrat Politiky

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange.

Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s položkami môžete objednať ,prosím zanechať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste spokojný s tým, že tovar, alebo služby ,kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne alebo neutrálne

spätná väzba.Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: xiro xplorer 2 dátum vydania.

  • Tému: Ľudia
  • Mince: Holandsko
  • Materiál: Medi
  • Názov Značky: Gyphongxin
  • Štýl: Imitácia Antické
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Rok: 1880-1899
  • Technika: ODLIEVANIE


Surujneepersaud
2021-04-16
3/5
špatné datum1806

Príslušenstvo

5 ks/veľa strieborné zlaté mince Hot Anime Hry Film Super Zbierať Mince 3D Pomstiteľ Cosplay Odznak Darček Desinge zobraziť Skvelý Darček Pre Suvenír & Business Každá minca príde na svoje ochranné plastové kapsule pre bezpečné vedenie Mince je 40 mm v priemere, váži asi 1 oz
Súvisiace
Typ:#74 grécke MINCE Nepravidelný veľkosť Doprava 1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne. 3. Pred objednaním prosím, kontaktujte
Súvisiace
2022China Nieuwe Jaar Tiger Jaar Originele Herdenkingsmunt Bimetaal Collectie Čína Zodiac Tiger Jaar Munten Decoratie Ambachten Funkcie: Roztomilý Chinese Zodiac tiger dizajn,dve strany Obchod so art & zberateľskú, business dovolenku dekorácie darček. To je na jednej mince, obrázky predstavujú prednej a zadnej. Špecifikácia: Materiál: Zliatiny Zinku Priemer: app.4cm/1.57 Hrúbka:1,5 mm Farba:
Súvisiace
Čínska Astrológia Striebornú Mincu Medené, Strieborné Pozlátené Bagua Obrázok Pamätná Zberateľská Minca Šťastie Mince Darček Feng Shui Materiál: kov Balenie: Ackle transparentné okno + funkcie opp zapečatené taška Poznámka: Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba produktu.Ďakujeme!Ďakujeme za pochopenie!
Súvisiace
Vianočné Darčekové tvorivé MINCE darček drahocenná pamiatka. Tlač kvety kúzlo mince album Šťastný nakupovanie Vitajte v našom obchode.Sme komplexný podniku zahraničného obchodu patrí suveníry a remeslá v oblasti Výskumu a Vývoja, výroby a predaja. Máme kompletný vedecký systém riadenia kvality,a naše integrity, sila a kvalita bola uznaná veľa zákazníkov. Naše výrobky majú rôzne druh
Súvisiace