• 4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999
  • 4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999
  • 4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999
  • 4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999
  • 4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999
  • 4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999

4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999

Kód: w5855

Stav : Nový produkt

  • €3.10
  • €1.86

Zdieľať

4Pcs Kuchyňa Non-Slip Plastové doštičky Rez Rezacia Doska Prenosné Matné Rezanie Pad KSI999

Funkcie:

Priesvitné, matný plast robí tieto dosky sa ľahko umývateľné.

Každá rada je rôzne farby podľa druhu potravín by sa malo používať pre, pomôcť udržať vaše potraviny oddelené a bezpečné na konzumáciu.

Flexibilné: ľahko zrolovať a uskladniť, vrátane otvor pre zavesenie na háčiky alebo stojany.

Môže byť používaný aj pre rezanie ovocia, mäsa a zeleniny.

Svetlé farby pridať vitalitu vašej kuchyne.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Farba: podľa fotografie zobraziť

Veľkosť:

S: 20x15cm

M: 30.5x23.5cm

L: 41.5x31.5cm

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, nechajte 5-30 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

4 x Plastové doštičky Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok.Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne).Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám nahradenie bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale musíte platiť extra expedičný poplatok.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vodar-mraz.sk!Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu.Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!Prosím, Správa nás od 9:00.do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty .Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám.Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne).Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: malý mramor rezacia doska, kuchyňa orgán, camping rezacia doska, kožené punč nástroj, rada rez, plavidlá, plastové rezanie palube, námestie bambusu rezacia doska, značka plastové dosky, slip flexibilné rezanie palube, dlhé drevené doštičky.

  • Balenie: Kombinácia Balík
  • Funkcia: Eco-Priateľský, Skladom
  • Tvar: Rectangle
  • Materiál: Iné
  • Názov Značky: Multiyilego
  • Certifikácia: FDA, CE / EÚ
  • Číslo Modelu: 3620154865


Galjadom
2021-06-28
5/5
Delivery month, the goods correspond to the description
Graciaponsfuster
2021-05-21
5/5
Excellent boards are ,8, plastic is dense, odorless. Recommend
Talk2ap2
2021-07-13
5/5
Didn't receive the item, got refund and reordered. The seller made a mistake in the address, apologized and returned the money. Irrordered the item.

Príslušenstvo

10m Mriežky Washi Pásky Nastaviť Maskovacia Páska Neslaný Pásky Oka jednofarebné Čas Pravítko Dátum Týždeň Extra Široký Washie Pásky Vintage Vstupenky Vzory:Krásne, Živé A Jasné Farby.Vaši Priatelia Budú Ohromení Kreatívne Darčeky A Dekorácie,Budete Robiť S Touto Páskou. Veľkú Hodnotu Nastaviť: Rozmery:10 mm Širokú X 10 m Dlhá,15 mm Širokú X 10m Dlhá.Na Washi Páska Je Skvelý Spôsob, ako Rám Počítačové Monitory,steny, Rámy,knihy,klávesnice, Remeslá,zábal
Súvisiace
Bazén Veľké Bazény pre Rodiny Dospelých Dieťa 2,9 M Nafukovací Bazén domáci Vonkajší Záhradný Bazén v Lete Hrať Voda 3 Vrstvy Vaňou Multi Funkčné Outdoor & Indoor Pool Bazén môže byť triešti a bazén vo dvore, tiež ľahko premeniť v krytý ball pool pre vaše deti, pre čas bez toho, aby opustili dom.Aby si v pohode striekajúcej strany s rodinou.Používa sa tiež ako kúpanie vaňou, rybník, batoľa, vaňa, v interiéri, zvýšenie interaktivity medzi
Súvisiace
Rezanie kovov, Zomrie, Vianočné pozadia hranice Blany Nové pre DIY Scrapbooking Album Razba Papier SIZE13.7*10.6 CM Navštívte obchod,viac prekvapenie waitting pre vás. 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Funguje vo väčšine veľkých značiek die rezacie stroje 3.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie!
Súvisiace
2 ks Golf Hmotnosť pre Taylormade TP Zber a Stropných Guľou 5g,10g,15 g,20 g Striebra 2 ks Golf Hmotnosť pre Taylormade TP Zber a Stropných Guľou 5g,10g,15 g,20 g Striebra Popis: Aftertmarket hmotnosť kompatibilný s Taylormade TP Zber Guľou Závažia (1 Pár) Váha: cca 5g, 10g, 15 g, 20 g Materiál: nehrdzavejúca oceľ (5g, 10g), volfrámové ocele (15 g, 20 g) Farba: Strieborná hmotnosť kompatibilný s Ardmore
Súvisiace