• Drumbľa Ukelele Uke Piezo Snímač Voorversterker 3-Band Eq, Ekvalizér Tuner Systeem Splnené Lcd-scherm
  • Drumbľa Ukelele Uke Piezo Snímač Voorversterker 3-Band Eq, Ekvalizér Tuner Systeem Splnené Lcd-scherm
  • Drumbľa Ukelele Uke Piezo Snímač Voorversterker 3-Band Eq, Ekvalizér Tuner Systeem Splnené Lcd-scherm
  • Drumbľa Ukelele Uke Piezo Snímač Voorversterker 3-Band Eq, Ekvalizér Tuner Systeem Splnené Lcd-scherm

Drumbľa Ukelele Uke Piezo Snímač Voorversterker 3-Band Eq, Ekvalizér Tuner Systeem Splnené Lcd-scherm

Kód: w6948

Stav : Nový produkt

  • €7.52
  • €5.34

Zdieľať

Vyzdvihnutie, tuner a ekvalizér systém pre drumbľa.

Piezoelektrické keramické pick-up funkcia.

Chromatické tuner s lcd displejom.

3 pásma EQ (Bass, Middle, Treble).

S ovládaním hlasitosti gombík a batérie indikátor.

Materiál: Plast

Vstupná impedancia: 22MΩ

Frekvenčná odozva: 20 hz-20 khz

Ovládanie rozsahu: Bass± 12dB na 100hz

Mid± 12dB @ 300 hz

Výšok± 12dB na 10khz

Napájanie: 2 * CR2032 gombíkové Batérie (nie sú súčasťou).

Položka Veľkosť: 5*4*3 cm/2*1.6 * 1.2 v; 3.2*3.6*3.1 cm/1.3*1.4 * 1.2 v

Hmotnosť balenia: 60 g/2.1 oz

Batérie nie sú zahrnuté v cene.

Zoznam Balíkov:

1 * Vyzdvihnutie drumbľa

Poznámka: Keďže Rusko nemá novú politiku, o celé meno, pls každý kupujúcemu ponúknuť vaše celé meno pred platíte v fakturačnej adresy.Ďakujem za skvelú spoluprácu!

Uk

1) 1-3 dni viesť čase bude potrebné po potvrdení vašej platby prijímajú.

2) uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; v opačnom prípade budeme mať vaše položky, na základe vášho escrow adresu, takže uistite sa, že je to presné.

3) DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo a tak ďalej, sú všetky podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky.Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

Spôsob platby

1. prijímame len Viazaný, kreditné karty, Western Union.

2. vlastné povinnosti, miestne dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu alebo prepravné.To je kupujúceho zodpovednosti, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby s vami spolupracovať, aby hladký, riešiť a ponúkajú bezplatné dokumentov, ak nie je žiadne náklady, bude kupujúcemu na jeho zodpovednosť.

Návrat

Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange.

Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu umiestnené vašej objednávky.

To môže trvať až 7 pracovných dní na váš návrat byť spracované po prijatí product.de kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

1) vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd získať dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne!!

2) sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

Štítky: muži ekvalizér, späť ekvalizér, gitara piezoelektrické, asus ekvalizér, vyzdvihnutie husle, lg ekvalizér, prst ekvalizér, piezoelektrické, gitara predzosilňovač, dlaždice ekvalizér.

  • Názov Značky: Gmarty
  • Druh: Vyzdvihnutie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Ukulele pickup

Príslušenstvo

Gitara Stenu Ramienko Háčika Držiteľ Drumbľa Mandolína Vešiak Na Basovú Gitaru, Príslušenstvo Hudobných Nástrojov Gitarové Časti Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Pre gitary a všetky ostatné sláčikové nástroje Pohodlné a jednoduché na inštaláciu Pomôcť zachrániť toľko miesta navyše v izbe Gitara ukázal, že na obrázku nie je súčasťou Materiál:ABS Plast Veľkosť:app.130*93*75mm Farba:
Súvisiace
Naomi 180pcs Farebné Plastové Akustické Elektrická basgitara Tipy Vybrať Plectrum Rôzne Farby, Hrúbka 6 + 15 Mriežky Prípade Funkcie: Tieto vyberá kvalitné sú pomenované po slávnych značka Alice . Materiál, z tipov je vybavený charakteristický silný odolnosť,dlhú životnosť a hladký povrch. Tipy sú prezentované v troch populárnych meradlá pre gitaru a troch ťažkých kalibrov pre basy. Obsahuje 6 rôznych špecifikácia Špecifikácie: Množstvo:
Súvisiace
1pc Skladacia Tvrdé Gitary, Basy, Skladacie Držiak na Stojan Drumbľa Husle Skladacie Držiteľ Gitarové Príslušenstvo Funkcie: 1. Anti-sklzu a stabilný.Úplne nové a vysokej kvality. 2. Vhodné pre gitaru, drumbľa a husle, atď. 3. Prenosné, fordable, a vertikálne a praktické. 4. Jednoduché použitie.Dobre urobil, a displej drumbľa krásne. 5. PVC materiálu, ľahké a odolné. Špecifikácie: Materiál:
Súvisiace
Elektrická Gitara Skrutku Kit (9 Typov), s Pružinami pre Elektrickú Gitaru Most,Vyzdvihnutie,Pickguard,Prijímač,Vypínač,Krku Doska,Gitara Stra Elektrická Gitara Skrutku Kit (9 Typov), s Pružinami pre Elektrickú Gitaru Most,Vyzdvihnutie,Pickguard,Prijímač,Vypínač,Krku Doska,Gitara Stra Funkcie: *1. Celá sada obsahuje 9 druhov skrutiek a 2 druhy gitara popruh tlačidiel, pinzety pre elektrickú gitaru, spolu 254 kusov, všetky obchod v plastovej skrinke, ľahko
Súvisiace