• Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia
  • Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia
  • Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia
  • Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia
  • Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia
  • Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia

Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED Nastaviteľný Jas Pracovať S OK Google, Amazon Alexa Mijia

Kód: w9264

Stav : Nový produkt

  • €111.92
  • €89.54

Zdieľať

Nové Yeelight Stropné svietidlo 450C/550C Arwen Smart LED RGB farebné Nastaviteľný Jas Pracovať S OK google, Amazon alexa mijia

Yeelight Arwen Stropné svietidlo v Sérii C Vytvoriť tú Správnu Atmosféru vo Vašej Domácnosti

Vždy Sa Zmestili Vaše Izba

Arwen C prichádza v dvoch veľkostiach,Q450 andQ550 vhodný pre miestnosti, 15-25m2and 25-35m2, resp.Kovové rámy ďalej zahŕňa elegancia krivky v ultratenké štruktúry.

Ďalšie Spôsoby, ako Ovládať

Okrem smart ovládanie hlasom cez Apple HomeKit, Asistent Google, Amazon a Alexa, Samsung Smart Veci, Hojdačka dimmer prepínač a diaľkové ovládanie, ktoré sú tiež k dispozícii.

Farby Mood Light pre Vaše Noc Romantika

Arwen S prichádza s 16-miliónov farby mood light k dispozícii.Môžete zapnúť hlavné svetlo a náladu svetlo spoločne vytvoriť snové prostredie, alebo samostatne, ak chcete pridať pocit romantiky.

Rýchla Zmena Zariadenie

S patentovaným rýchlu zmenu zariadenie, môžete rýchlo nainštalovať svetlo jemne zamykanie ľahkú inštaláciu svetlo základne na mieste.

Nastaviteľné osvetlenie pre Viac Scén

Nastaviteľný jas a teplotu farieb poskytuje pohodlie pre rôzne príležitosti.Teplotu farieb pokrýva rozsah 2700K-6500K, odlievanie pravom svetle, pre správne nastavenie.

Mať Dobrú Noc

Arwen S podporuje mesačnom režime s ultra-nízka jasu, ideálny pre nočné ako vyžaruje mäkké, pohodlné žiara, ktorá znižuje odlesky a eyestrain rovnako ako mesačný svit.

Pozrite si Skutočnú Krásu vo Vašom Svete

A index podania farieb (Ra) až 90 znamená, že svetlo môže presne predviesť farieb tak, ako by v prirodzenom slnku a umožňuje vidieť živého sveta, ako to je.

Prachu a Hmyzu-dôkaz

Otvor bez svetelného tela zaisťuje účinnú prevenciu proti prachu a hmyzu.

Yeelight Stropné Svietidlo A2001Series star light verzia Stmievateľné Bluetooth Remote APP Rýchla Inštalácia Návrh Podporu Homekit Hlavné Funkcie:

Hviezdne nebo maska dizajn

Maska prijíma film technológie tlače, posiate hviezdne svetlo, po zapnutí svetla, bude vám hviezdna obloha-ako jas a krásu.

Štandardizované rýchlu montáž dizajn

Prijíma novú generáciu štandardizované rýchly-inštalácia základne, všetky špecifikácie celú sériu prijať štandardizované rýchly-inštalácia a rýchla inštalácia základňa je univerzálny, a to je tiež prispôsobený na základni Yeelight predchádzajúcich rýchly-inštalácia produktov.Je ľahko použiteľný a rýchlo rozobrať, čím lepší zážitok.

Jemne zatlačte posuvný zámok, jednoduchá inštalácia a odstránenie

Novo navrhnuté spojka rýchly-inštalačný modul, bez ohľadu na to, či je novo inštalácii, preinštalovaní alebo čistiť, jemne ju zatlačte do pozície.Už sa nemusíte starať o inštalácii stropné svietidlo a čistenie, len push posuvné tlačidlo blokovania, inštalácia a demontáž sú tak jednoduché.

Pripojenie k Mijia a Homekit hrať inteligentné prepojenie

Odkaz viac inteligentné hardvér, vychutnajte si viac rôznorodých celý dom inteligentné osvetlenie skúsenosti a voľne dizajn osobné scény.Odkaz s Xiao Ai alebo Siri, môžete pochopiť kontrolu osvetlenia; Odkaz s určeným Xiao náramok, automaticky vypnúť svetlo, keď zaspíte.Viac spôsobov, ako hrať, sú len vaša predstavivosť.

Podpora Atóm technológie, vypnite svetlá ľahko, inteligentný a nie v režime offline

Atóm SLISAON technológie sú orientované na inovácie, ktoré iniciovala Yeelight aby sa zabezpečilo, že inteligentné svetlá sú vždy online.Kombináciou hardvéru obvody a softvér algoritmy, bez zmeny zvyk vypnutie svetla, smart svetlá sú stále on-line, po vypnutí svetiel na stenu.Inteligentné riadiace ako hlas, vzdialený a automatizácie môže stále byť realizované.

Štyri inteligentné riadiace metódy

Podpora Yeelight smart dimmer prepínač

Stmievanie, farebné úpravy a spínacie funkcie môže byť vykonané s jedným tlačidlom

Ovládanie hlasom

Prístup k hlavnej hlas platformy ako Xiao Ai, Siri, atď., medzi hlasy, svetlé a tmavé, chladné a teplé, ako sa vám páči

Mobilné APLIKÁCIE ovládanie

Diaľkové ovládanie, je dobré ich čaká, keď sa dostanete domov

Bluetooth diaľkové ovládanie

Svetlo ovládanie môže byť upravený v ľubovoľnom čase a v mesačnom režime môže byť prepnutý s jedno tlačidlo, a ovládanie je jednoduché

Upgrade veľkého uhla light-emitting povrchu

Veľkosť lampou tela je všetko, inovovať a väčší svetelný povrch pokrýva viac oblastí, v miestnosti efektívne znižuje slepé škvrny osvetlenie a dáva vám jasnejšie domov.

Ra95 vysoký index podania, verne obnoviť farbu domov

Color rendering index, je rovnako vysoká ako 95 a farby sú vysoko obnovená.Rozlúčiť sa farba skreslenie spôsobené nízkou CRI, a verne obnovenie farby domov.

Moonlight režim, mäkké svetlo sprevádza vás do režimu spánku

Jedno-tlačidlo prepnúť "Mesačnom Režime", ultra-nízka jasu ako jemný mesačný svit, osvetlenie cesty v noci, a starostlivosť spanie pre deti.

Uzavretý dizajn, rozlúčiť, prachu a komáre

Samostatné dizajn lampy karosérie a podvozku, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém akumulácie lietajúceho hmyzu a prachu v tienidlo, ktoré je časovo náročné a pracné, a svetlo nemá škvrny, čisté a svetlé

Parametre Výrobku:

Model: A2001C450

Produkt tvar: okrúhly

Veľkosť produktu: 495 x 93mm

Štítky: smart home, úlohou svetlá, led rgb, 3m lepiaca páska led pásy, cnc router, lamparas techo, lampa led, aqara homekit, xiao mi smart dvere, okno, senzor, LED.

  • Použitie: Denné Osvetlenie
  • Životnosť: Cca. 25000 h
  • Materiál: Sklo, Kameň
  • Je To Inteligentné Zariadenie: Áno
  • Je Žiarovky Zahrnuté: No
  • Inštalácia Štýl: Povrchovú montáž
  • Certifikácia: CE, LVD
  • Svetlo Rozmery: 495mm x 92 mm, 598mm x 102 mm
  • Farebná teplota: 2700-6500K
  • Aplikácia: KUCHYŇA, Jedáleň, Lôžková Izba, Foyer, Štúdia, Kúpeľňa
  • Je Stmievateľné: Áno
  • Bezdrôtové Pripojenie: Wi-Fi EEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.2 BLE
  • Názov Značky: Yeelight
  • Farba: biela
  • Menovitý Výkon: 50 W (81x 1W/LED modul+60 x 0,2 W/LED modul)
  • Kompatibilné s: Android 4.4 & iOS 9.0 alebo vyšší
  • Položka Druh: Stropné Svetlá
  • Napätie: 220V
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: YLXD013-C/YLXD013-B
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Menovité vstupné: 220-240 V-50/60 Hz Max. 0.23 A
  • Model Č.: YLXD013-C/YLXD013-B
  • Záruka: Jeden Rok
  • Štýl: Moderné


Pacheco Cesar
2021-03-24
5/5
This new yeelight ceiling lamp is very special, the inner ring can emit colorful light, and the outer ring emits white light, which is very novel.
Purvidharmendra
2021-05-11
5/5
Attention, the lamp localized for Russia, in Mi Home will be determined only if the region of Russia is chosen, if China is chosen, the lamp can not be added! Be careful, maybe for someone it will be critical, Chinese Mi Home Wireless switches you for example do not connect to this chandelier, there is an output to take off the switches from the year. I took the dimmer, it's normal with this lustroy earned. The lamp after the order was at my house after 2 days, installed itself, the whole installation is to screw in 2 self-tapping and connect two/three wires. The lamp is very bright, brighter than other of my Yeelight 650 lamp (ylxd02yl), and many brighter, despite the fact that I took a natural 450C color color it seems that the room does not have a ceiling and penetrates the daylight sunlight. But RGB illumination on my subjective view is not as bright as ylxd02yl. But also cool.
Lincolnmark97
2021-04-29
5/5
The parcel arrived in a week. Packing is intact, with lamp all is OK. I also ordered a version of 450C. After 2-3 weeks I will connect and check if it works with home assistant and Xiaomi gateway 3. after that I will add a review.
Ivan Baranovskiy 2013
2021-06-05
5/5
Very fast delivery. May 31 ordered (, express delivery), June 5 received! The box is well packed, the Russian Post constantly sent messages where the parcel is located. In the kit there is an instruction in several languages (Russian is). With the application in the phone, it was fixed, with a remote control is not yet. In the kit there is no battery for the remote, and which was found at home, maybe already sat down. The lamp is large, the main light and RGB can be turned on together, can be separate. The purchase is satisfied, they received what they wanted and very quickly. I did not have to communicate with the seller. Previously I ordered the same lamp from another seller. Waited almost 2 months, the lamp did not come. Opened a dispute, the money was returned. After that I made an order from this seller. Many thanks to the seller! I recommend the seller and the lamp. Russian post very surprised!

Príslušenstvo

Stmievateľné Led Osvetlenie Svietidlá Mieste 5w 10w 15w Žiarovka 110V 220v Stropné Led Bodové Svetlá Downlight Povrchovú montáž PRE Hotel Villa Informácie O Produkte Vstupné napätie: AC85-265V ac110 / 220v 50 / 60hz Výkon: 5W/10W=2X5W/15W=3X5W Stmievateľné: Áno Index podania farieb (cri):> r90 Lúč uhol: 38 ° Led čip: 3030 čip Svetelný tok: 95-110lm / w Teploty: -25 až 45 ° Úroveň ochrany: ip42 Teplota
Súvisiace
Xiao Mijia Smart LED Downlight Oka Hlas, Diaľkové Ovládanie Smart Svetlo Zapustené Stropné Lampy Domova Zariadenie AC 220V Xiao Mijia AC 220V Smart LED Downlight Jas Nastaviteľný Bluetooth-kompatibilné Zapustené Svetelné Okrúhle Stropné Svietidlo pre Domáce Vnútorné Osvetlenie Špecifikácia: Značka: Xiao Mijia Model: MJTS003 Otvor Veľkosť: 75-80 mm/2.95-3.15 Svetelný Tok: 300lm Menovitý Príkon: 220
Súvisiace
500W WiFi Moderné RGB LED Stropné Svietidlo Domov Osvetlenie APLIKÁCIU bluetooth Hudby Svetlo Spálňa Lampa Smart Stropné svietidlo + Diaľkové Ovládanie 500W LEDMusic Stropné Svietidlá RGB AC220/85-265V Domov osvetlenie APLIKÁCIU bluetooth Svetlo Spálňa Lampy Smart Strop Žiarovka+Diaľkové Ovládanie Funkcie: 01. Vysoko kvalitné hardvérové šasi: kvalitné hardvérové farba šasi, anti-korózne, viac vynikajúce v nosné výkon! 02. PMMA optické tienidlo:
Súvisiace
LED Flush Mount Stropné Svietidlo Nepremokavé 24W LED Stropné Svetlo 6500K Jasné Biele Stropné Lampy, Kúpeľňa Kuchyňa Položka špecifiká: Telo Typ: Splachovacími zabudované LED Stropné svietidlo Vstupné Napätie: AC 220V Príkon: 24W LED Typ: SMD 2835 Modul s Optickej Šošovky Emitting Farby: Biela Farba Tela: Biela Hlavný Materiál : Akryl (PC), Tienidlo Práca Teplota: -20℃~+60℃ Životnosť:
Súvisiace